Melisa Döngel'den flaş Jose Sosa açıklaması!

Fenerbahçeli futbolcu Jose Sosa ile birlikte olduğu iddia edilen güzel oyuncu Melisa Döngel açıklama yaptı

Melisa Döngel'den flaş Jose Sosa açıklaması!

Özge Ulusoy'u reklam yüzü olduğu markanın yeni çıkardığı kremin lansmanı önceki gün Kuruçeşme’deki bir mekanda gerçekleşti. Geceye Berkay-Özlem Ada Şahin çifti katılırken, Melisa Döngel de Ulusoy’u yalnız bırakmadı.

"KALBİM BOŞ"

Melisa Döngel, "Bu akşam Özge Ulusoy ve arkadaşlarımızla eğleniyoruz. Yoğun tempoda çalışıyorum. Kalbim boş, aşk yok. İşime odaklanmış bir şekilde devam ediyorum" dedi.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Jose Sosa ile aynı mekanda eğlenmesinin ardından ismi aşk dedikodularına karışan Melisa Döngel sessizliğini bozdu.

JOSE SOSA İLE AYNI MEKANDA EĞLENMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Deniz Şahin ile ilişkisine nokta koyan ve daha sonra Fenerbahçeli Jose Sosa ile aşk yaşadığı öne sürülen Melisa Döngel, dedikodularla ilgili açıklama yaptı.

DEDİKODULARI YALANLADI

Katıldığı bir davette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Melisa Döngel, Jose Sosa ile bir arkadaş ortamında çalıştığını doğruladı ancak aralarında ilişki olduğu söylentilerini net bir dille yalanladı.

"SADECE ARKADAŞIZ"

Kalbinin boş olduğunu ve şu an için kariyerine odaklandığını ifade eden güzel oyuncu, "Fenerbahçe'nin maçlarına sık sık gidiyorum. Jose Sosa ile daha önce bir arkadaş ortamında tanışmıştık. O gece de mekanda denk geldik. Kendisi benim arkadaşım" dedi.

(MagazinBurada)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER