Yunus Mallı heyecanı! Menajeri konuştu...

Yunus Mallı'nın menajerinden Galatasaraylıları heyecanlandıran transfer açıklaması

Yunus Mallı heyecanı! Menajeri konuştu...

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da forma giyen milli futbolcu Yunus Mallı, uzun bir süredir Galatasaray'ın transfer gündemini meşgul ediyordu. Daha önce verdiği bir demeçte sarı-kırmızılı yönetimin aracılar vasıtasıyla kendilerine ulaştığı söyleyen İlhan Mallı'dan ise konuyla ilgili gündem yaratan bir açıklama geldi.

Almanya'da yayım yapan Fussball Transfers adlı internet sitesine verdiği röportajda konuşan Yunus'un menajeri İlhan Mallı, oyuncusunun geleceğiyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Yunus şu anda takımdan ayrılmayı düşünmüyor ve gelecek sezon da Wolfsburg'da oynayacak. Zira kontratı 2021 yazında sona eriyor ve her şey iyi giderse sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalacak."

"Şu anda her şey Yunus'un aleyhine işliyor. Mevcut teknik direktör başarılı olduğu sürece yolundan dönmeyecektir ve kimse de seçimlerinden şüphe etmeyecektir. Eğer Bruno Labbadia kalırsa takımdan ayrılmayı tercih edebiliriz."

"Gelecek sezon için şu an kartlar karıştırılmış durumda. Yunus, mevcut durumu kabul edip gelecek sezonu düşünebilecek kadar profesyonel bir futbolcu. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz."

"Yunus'a Bundesliga ve Türkiye'den teklifler var. Ancak az evvel de söylediğim gibi Yunus'un şu anki düşüncesi tamamı ile Wolfsburg'da kalmak yönünde. Kulüp de onu takımda tutmak istiyor çünkü ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu biliyorlar."

Milli futbolcunun menajerliğini yapan amcasının bu sözleri, takımın mevcut hocası Labbadia'nın görevini sürdürmesi hâlinde 27 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a gelebileceği şeklinde yorumlandı.

(Fanatik)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER