Mert ile Kaan gösterip Joao Pedro ile vurdu

Herkes Mert Müldür ve Kaan Ayhan için gittiğini düşünürken Cenk Ergün, İtalya’ya Joao Pedro için gitti… Galatasaray’ın sportif direktörü Sardunya Adasına geçti. Cagliari kentinde Joao Pedro ve menajeri ile görüştü. Hem oyuncuyu hem de menajerini ikna etti. Cagliari ile görüşmeler ise devam ediyor

Mert ile Kaan gösterip Joao Pedro ile vurdu

Okan Buruk’un Fatih Terim’in zamanında Burak Yılmaz’ı kullandığı gibi kullanmayı düşündüğü ve “gol kralı olur” iddiasını ortaya attığı Pedro’ya 2.5 milyon euro verilecek. Ayrıca sözleşmesinde bazı bonuslar olacak. Toplam kazancı 3.5 milyon euro’yu bulacak. Oyuncuyla 2.+1 yıllık sözleşme yapılacak. 

Joao Pedro’nun küme düştüğü için Cagliari’den ayrılmak istemesi Galatasaray’ın avantajı. Torino, Monza ve Salernitana gibi takımlar da istemese rağmen Brezilya asıllı İtalyan oyuncu düşmeye değil zirveye oynamak istediği için Galatasaray’ı tercih ediyor.

Zaten üç ekip de istediği 2.5 milyon euro’yu vermekten uzaktan. Tüm bu gelişmelere rağmen Cagliari, Joao Pedro’dan para kazanmak için 7-7.5 milyon euro’larda diretiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER