Hakan Çalhanoğlu için Berge umudu

Galatasaray'da Fatih Terim'in gözdesi olan Hakan Çalhanoğlu için transfer umudu doğdu. Milan’ın Genk’te forma giyen Sander Berge’yi transfer etmesinin ardından Hakan Çalhanoğlu, takımdan ayrılmasına izin vereceği öğrenildi

Hakan Çalhanoğlu için Berge umudu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in gözdesi Hakan Çalhanoğlu... Milan’da devre arasında yapılacak büyük değişim öncesinde Hakan Çalhanoğlu takımdan gönderilecek isimlerin başında geliyor. İtalyan basını ise Milan’ın Genk’te forma giyen Sander Berge’yi transfer etmesinin ardından Hakan’ın takımdan ayrılmasına izin vereceği yönünde. Ancak Hakan Çalhanoğlu için Galatasaray’ın karşısında çok üst düzey rakiplerin olacağı da gelen bilgiler arasında.

Milan'da her maçta oynuyor
Hakan Çalhanoğlu, neredeyse Milan'ın oynadığı her maçta sahada yer aldı. Serie A'da 16 maça çıkan Hakan Çalhanoğlu, 2 gol kaydetti.

Milan bonservisine servet ödedi
Milan, 2017 yılında Hakan Çalhanoğlu için servet ödedi. Milan, Leverkusen'den transfer ettiği Hakan Çalhanoğlu için o dönem 23.3 milyon Euro ücret ödemişti.

Hakan Çalhanoğlu fanatik Galatasaraylı
Hakan Çalhanoğlu, daha önce Galatasaray'a transferi gündeme geldiğinde Türkiye'de tuttuğu takımı da açıklamıştı. Hakan Çalhanoğlu, o dönemde basına yansıyan açıklamasında çocukluğundan beri Galatasaray'ı tuttuğunu belirtmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER