Galatasaray'ın TFF'nin başına istediği 3 isim

Galatasaray'da TFF başkanı adaylığı konusunda 3 isim öne çıkmış durumda. Bu isimlerin Duygun Yarsuvat, Adnan Polat ve Faruk Süren olduğu öğrenildi

Galatasaray'ın TFF'nin başına istediği 3 isim

Galatasaray cephesi sadece Yusuf Namoğlu değil TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in de görevden ayrılmasını istiyor. Hatta Mustafa Cengiz, kendisine muhalif olarak ortaya çıkan ama transferlerden sonra birden ortadan kaybolan Faruk Süren’i veya Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım’la da dostluğu bulunan Adnan Polat’ı aday göstermeleri durumunda nasıl tepkiler alacakları hakkında fikir topluyor.

Mustafa Cengiz’e bir başka tavsiye ise daha önce TFF Başkanı olmak istediğini açıklayan eski başkan Duygun Yarsuvat adının öne çıkarılması.

MHK'nın başına kim geçecek?
Yusuf Namoğlu’nun yerine MHK’nin başına kim geçecek?.. eski başkan Oğuz Sarvan'ın adı bir kez daha gündemde. Ama daha önceki dönemlerde hem Galatasaray, hem de Fenerbahçe cephesi Sarvan’ı veto etmişti. 

Diğer aday Sarvan’la beraber çalışan Ünsal Çimen. Ona da Beşiktaş’ın itirazı var. Semih Özsoy’un iddiasına göre Demirören’in düşündüğü isim Kuddusi Müfüoğlu. Ama Müftüoğlu’na Fenerbahçe’nin büyük tepkisi var. 

Mustafa Çulcu’da adaylar arasında yer alıyor. Gelen bilgiler ise yeni MHK Başkanı’nın yeni ve adı henüz tepkilere karışmamış bir isim olacağı yönünde.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER