Galatasaray, Diagne için Shabab'la anlaştı

Galatasaray, Suudi Arabistan’ın Shabab takımıyla Mbaye Diagne'nin bonservisi konusunda anlaşma sağladı. Galatasaray, 16 milyon Euro'ya evet derken, transfer Mbaye Diagne'nin ikna edilmesine kaldı

Galatasaray, Diagne için Shabab'la anlaştı

Galatasaray, Mbaye Diagne’nin satışı konusunda Suudi Arabistan’ın Shabab takımıyla anlaştı... sarı-kırmızılı yönetim ilk etapta istediği 17 milyon Euro’yu 16 milyon Euro’ya çekmeyi kabul etti.

Suudlar ise hali hazırda 5 yıl için 25 milyon Euro isteyen Senegalli golcüyü 3 yıl için 12 milyon Euro ödeyerek ikna etmeye çalışıyor.

Galatasaray’daki maaşının 3 milyon Euro’ya çıkarılmasını ya da satılmasını isteyen Diagne’ye ise, ''maaşına zam yok. Kalacaksan imzaladığın sözleşmeye uyacaksın'' resti çekildi. Bu rest sonrasında Diagne’nin Suudi takımıyla bir görüşme daha yapması bekleniyor.

Bu arada Shabab’ın, Diagne konusunu halletmesi için Galatasaray’dan yardım istediği bildirildi. Suudi Arabistan ekibinin, basında çıkan haberlerden sonra Senegalli oyuncunun uçtuğunu bu yüzden indirim yapması konusunda kendilerine destek olmalarını istedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER