Fatih Terim’e “başkan adaylığı” sürprizi

Burak Elmas’ın yollarını ayırdığı Fatih Terim eşofmanları çıkardı… kravat taktı. Galatasaray başkanlığı için çalışmalara başladı. Ancak görüşmeler hiç de beklediği gibi geçmedi

Fatih Terim’e “başkan adaylığı” sürprizi

Galatasaray Yüksek Divan Kurulu üyesi olan Fatih Terim, Burak Elmas tarafından kovulduğu günden bu yana Ahmet Ocaklı, Serdar Eder, Erden Timur ve Ahmet Yüce ile görüştü. Başkan adaylığı konusunda fikir alış verişinde bulundu. 

Galatasaray’ın “oy deposu” olarak kabul edilen Serdar Eder, Terim’e “o tren kaçtı” anlamına gelen bir konuşma yaptı. Şu anda camianın bu kadar kısa sürede yeni bir seçimi kaldıramayacağını uygun bir dille anlattı. Burak Elmas’ın seçim kararı alsa bile şu anki ekonomik şartlar kapsamında yönetici bulmanın zorluklarından bahsetti. 

Ayrıca Elmas’ın kongre üyeleri arasındaki atkılılar ve liselilerden gelen oylarla seçildiğini söyledi. Şu an için taraftar arasında tepki olsa da kongre üyeleri arasında bir rahatsızlığın olmadığından bahetti. Ayrıca Fatih Altaylı, Alp Yalman, Faruk Süren gibi ağır topların da Elmas’a destek verdiğini anlattı. Ayrıca Adnan Polat, Yiğit Şardan ve Abdürrahim Albayrak gibi isimlerin de Terim isminin karşısında olduğunu anlattı. Beklemesini önerdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER