Fatih Terim yeni transferin üzerini çizdi!

Son dakika Galatasaray haberi...UEFA Avrupa Ligi'nde grubunda lider olarak devam eden Galatasaray için Süper Lig yarışı ise istenildiği gibi gitmiyor. Sarı-kırmızılıların sezon başında kadrosuna kattığı tecrübeli futbolcunun Teknik Direktör Fatih Terim tarafından beğenilmediği ve takımdan ayrılmaya hazırlandığı iddia edildi...

Fatih Terim yeni transferin üzerini çizdi!

Süper Lig'de zirve yarışının 7 puan gerisinde kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in radikal bir karara imza attığı öne sürüldü. Tecrübeli çalıştırıcının takımdaki kötü gidişatın faturasını yeni transfer edilen futbolcuya kestiği ve üstünü çizdiği iddia edildi. İşte Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanan o isim...

REMZİ SANVER'DEN DERBİ AÇIKLAMASI

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver, sarı-kırmızılıların gündemine dair resmi kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Remzi Sanver, Beşiktaş ile oynanan derbiye dair konuştu. Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver, "Beşiktaş maçında VAR ve sahadaki hakemlerin takımımızın sergilediği performansa olumsuz etkisini elbette görüyoruz ama Beşiktaş'ın haklı galibiyetine karşı bunların arkasına sığınacak basitlikte bir kulüp değiliz" ifadelerini kullandı.

ARDA TURAN MÜJDESİ

Galatasaray Erkek Futbol Takım Doktoru Dr. Yener İnce, Arda Turan'ın düz koşulara başladığını belirtirken Sacha Boey'in ise kendisi için belirlenen test programlarında performans ekibinin istenilen verimi alamadığını ve bu sebepten dolayı oyuncunun sahalara dönmesi konusunda biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

DIAGNE'NİN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 31 Ekim Pazar günü sahasında Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü. İdman öncesinde Senegalli golcü Mbaye Diagne'nin doğum günü kutlandı.

AYTAÇ KARA AYRILMAYA KARAR VERDİ

61 Saat'in haberine göre; devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Fatih Terim ve Burak Elmas sürpriz bir kararla karşı karşıya... Sarı-kırmızılıların sezon başında 3 yıllık sözleşme imzaladığı Aytaç Kara'nın takımdan ayrılma kararı aldığı öne sürüldü. Aytaç Kara'nın forma şansı bulamaması sebebiyle bu kararı aldığı iddia edildi.

LİGDE SADECE 1 MAÇA ÇIKTI

Galatasaray formasıyla ligde sadece Trabzonspor maçında görev alan ve 45 dakika sahada kalabilen Aytaç Kara, Beşiktaş derbisi öncesi verdiği görüntüyle manşetleri süslemişti. Tecrübeli futbolcu maçtan 20 dakika önce tek başına sahaya çıkıp yedek kulübesine oturmuş, oyuncunun moralsiz görüntüsü dikkat çekmişti.

TERİM'DEN VEDA SİNYALİ

Öte yandan teknik direktör Fatih Terim, Beşiktaş derbisi sonrası düzenlediği basın toplantısında devre arası transfer dönemine değindiği sırada 'Fazla süre alamayan gitmek isteyecektir' ifadelerini kullanmıştı.

İMZA TÖRENİNDEKİ SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Galatasaray'ın sezon başında 3 yıllığına transfer ettiği ve senelik 6 milyon TL maaş ödediği Aytaç Kara, kendisini sarı-kırmızılılara bağlayan sözleşmeyi imzaladıktan sonra şu ifadeleri kullanmıştı...

'BURASI BENİM HAYALİMDİ'

"Evime geldim. Burası benim hayalimdi. Ben bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Çok mücadeleler verdim, çok savaştım ve karşılığını aldım. Önemli olan bu formayı giydikten sonra bana güvenen taraftarlarımızın ve camiamızın yüzünü karar çıkarmamak. Ben de bunu yapacağıma inanıyorum. Şampiyonluklar kazanmak için buradayım. Takım arkadaşlarımız ve ekibimizle birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum."

GOL KATKISI YOK

Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 1, tüm kulvarlarda toplamda 7 maçta forma giyen Aytaç Kara, 305 dakika süre alabildi. Tecrübeli orta saha bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER