Boubacar Traore’nin fiyatını Baroni açıkladı

Galatasaray ile adı anılan isimlerden olan Baboucar Traore için Metz'in beklentisinin 15 milyon Euro bonservis geliri olduğu iddia edildi

Boubacar Traore’nin fiyatını Baroni açıkladı

Sosyal medya hesapları; “Defansif bir orta saha transfer etmek isteyen Galatasaray'ın, Metz forması giyen Baboucar Traore'yle ilgilendiği öne sürüldü” haberiyle çalkanıyor. Ama ne hikmetse adı “Boubacar” olan Traore’nin adını hepsi sözleşmişçesine “Baboucar” olarak copy+paste ediyorlar. Peki nedir bu 20’lik oyuncunun son durumu.

Jeunes Footeux’ün haberine göre; Tottenham'a giden Pape Matar Sarr gibi, piyasa değeri yüksek ve oldukça potansiyelli birçok oyuncu bu yaz FC Metz'den ayrılabilir. Amadou Mbengue ve William Mikelbrencis gibi gençler pek çok takımın ilgisine sahip.

Ronan Baroni imzalı habere göre; Özellikle Boubacar Traore'nin durumu yakından gözlemleniyor. Alman ve İtalyan kulüplerinin FC Metzli oyuncuyu yakından izlediğini biliyoruz.

Ancak Socios FC Metz'in verdiği bilgiye göre Fransız kulübü Malili milli formasını da giyen 20 yaşındaki oyuncuyu bırakmak için en az 15 milyon euro bekliyor. Bamako doğumlu oyuncu, Sarr gibi Metz'de büyük bir umut olarak görülüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER