Arda Turan'ın kovulması için talimatı verildi

Galatasaray'da Fatih Terim’den sonra Arda Turan..

Arda Turan'ın kovulması için talimatı verildi

Fatih Terim kovuldu… bu görevden almanın ardından Galatasaray’da ciddi bir istifa furyası başladı. Öncelikle Necati Ateş ve Selçuk İnan gitti.

Kaleci antrenörü Fadıl Koşutan’ın yanı sıra Scott Piri, Şükrü Hanedar, Hakan Ünsal da istifalarını verdi. Hatta tercüman Mert Çetin’den, scouting ekibinin başı Emre Utkucan’a kadar teknik ekipte yer alan 28 isim birden görevden ayrılma kararı aldı.

İstifaların kabul edilmesi sürecinde Galatasaray’da idmanı yarın kimin yaptıracağı soru işaretleri oldu. Yönetimin istifasını kabul etmeyerek takımı yarın Yasin Küçük’ün idmana çıkarması bekleniyor.

Terim’in istifası futbol takımında da krize neden oldu. Başta Arda Turan olmak üzere bazı oyuncular Burak Elmas’la görüşmek istedi. Ancak olumsuz cevap aldı.

Bazı futbolcuların Terim’in kovulması yüzünden kızgın oldukları yarın yapılacak idmanın boykot edilmesinin bile gündemde olduğu gelen bilgiler arasında.

Gelen bilgilere göre Elmas’ın Arda Turan’ın sözleşmesinin feshedilmesi için gerekli talimatları kulübün profesyonellerine iletti.

(Fotospor)

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2022, 20:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER