4 oyuncu Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti

Ödemeler konusunda yaşanan sıkıntı Galatasaray'ın başına dert açtı. Kadroda bulunan dört isim, sarı kırmızılıları FIFA'ya şikayet etti

4 oyuncu Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti

Galatasaray’da maaş krizi ciddi anlamda sıkıntı yaratmaya başladı… Mart 15’inden sonra maaşları dondurulan oyunculara yönetim, 12 Haziran’da liglerin başlamasıyla ödeme sözü vermişti. 

Ancak 10 Temmuz itibariyle sarı-kırmızılılarda bazı oyuncular hariç diğerlerine ödeme yapılmadığı ortaya çıktı. Maaş alamayan Feghouli, Belhanda, Falcao ve Mariano’nun FIFA’ya prosedür başvurusu yaptıkları bildirildi.

Mariano haricinde diğer üç oyuncunun yönetimin önlerine koyduğu indirim feragatnamesini imzalamayan isimler olması da dikkat çekiyor.

Diagne ve Babel yüzünden de Galatasaray'ın başı dertte
Galatasaray’da ödeme kriziyle ilgili sürpriz bir sıkıntı daha çekti… Hollanda ve Belçika Liglerinin iptal edilmesiyle Ajax’ta kiralık oynayan Ryan Babel ve Club Brugge’da oynayan Mbaye Diagne geri dönmüştü.

Hem Babel’in hem de Diagne’nin 3 aylık maaşlarının bu iki kulüp tarafından ödenmediği, iki oyuncunun menajerinin Galatasaray’a başvurarak bu ödemenin tamamlanmasını istediği bildirildi. 

Galatasaray Diagne’nin maaşı yüzünden Club Brugge ile ikinci kez FIFA’lık olacağı ayrıca Ajax’a da uyarı gönderildiği bildirildi. Ancak iki ülkede liglerin erken bitirilmesi yüzünden Galatasaray’ın herhangi bir sonuç çıkarmasının zor olacağı, Diagne ve Babel’e ödeme yapmak zorunda kalabileceği bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER