2 yıllık anlaşma! İşte yeni takımı..

Spor Toto Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın transfer etmek istediği Felipe Melo'yla ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Brezilyalı orta sahanın iki yıllık sözleşme teklifine sıcak baktığı ifade edildi. İşte Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Felipe Melo'nuhn yeni adresi...

2 yıllık anlaşma! İşte yeni takımı..

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Felipe Melo'yla ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Brezilyalı orta sahanın iki yıllık sözleşme teklifine sıcak baktığı ifade edildi. İşte Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Felipe Melo'nuhn yeni adresi...

UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de mücadele eden Galatasaray'da idareciler, devre arası transfer döneminde kadrosuna yeni isimleri takviye etmek için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların transfer gündeminin ilk sıralarında Brezilyalı futbolcu Felipe Melo'nun olduğu öğrenilmişti. Tecrübeli oyuncunun yeni adresini ülkesinin basını duyurdu. İşte Felipe Melo'nun transfer olması beklenen o takım...

ASLAN'DAN ORTA SAHAYA TAKVİYE

Aytaç Kara, Gustavo Assunçao gibi yeni isimlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da bu isimler beklentileri karşılayamadı. Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu ve Alexandru Cicaldau'nun forma giydiği sekiz ya da altı numara bölgesinde bir takviye yapılacağı öğrenildi. Galatasaray'ın orta saha transferi için listenin başına Felipe Melo'yu aldığı iddia edilmişti.

FATİH TERİM'DEN OLUMLU RAPOR

Galatasaray'da transfer gündemine gelen Felipe Melo ismine Teknik Direktör Fatih Terim'in de onay verdiği öğrenilmişti. Tecrübeli çalıştırıcının Brezilyalı futbolcunun transferi için idarecilerle görüştüğü ve olumlu şekilde görüş bildirdiği ifade edilmişti.

BREZİLYA BASINI YENİ ADRESİNİ DUYURDU

Tecrübeli orta sahanın yeni adresiyle ilgili Brezilya basını flaş bir transfer iddiası ortaya attı. Palmeiras forması giyen Felipe Melo'nun kariyerine Brezilya'da devam edeceği ifade edildi.

INTERNACIONAL İLE ANLAŞMA AŞAMASINDA

Brezilya basınında yer alan habere göre; 38 yaşındaki orta saha Brezilya Serie A ekibi Internacional ile görüşmelerde büyük bir mesafe kaydetti. Tecrübeli oyuncunun yeni kulübünün Internacional olacağı iddia edildi.

İKİ YILLIK SÖZLEŞMEYE SICAK BAKTI

Haberin detaylarında Brezilyalı orta sahanın Internacional tarafından sunulan iki yıllık sözleşme teklifine sıcak baktığı belirtildi. Öte yandan Felipe Melo'ya Brezilya'dan başka kulüplerin de ilgisinin olduğu öğrenildi.

3 KULÜP YAKIN TEMASTA

Galatasaray'ın da transfer gündeminde olan Felipe Melo'nun serbest kalacak olması nedeniyle Brezilya'dan üç kulübün devrede olduğu ortaya çıktı. Brezilya basını Sao Paulo, Fluminense ve Flamengo'nun 38 yaşındaki orta sahayı kadrosuna katmak istediğini duyurdu.

SÖZLEŞMESİ OCAK'TA SONA ERECEK

Galatasaray'ın da transfer gündeminde olan başarılı oyuncunun Palmeiras ile olan sözleşmesi 31 Aralık'ta son bulacak. Tecrübeli futbolcunun transfer tekliflerine sıcak baktığı ve kariyerine devam etmek istediği ifade edildi.

BREZİLYA MİLLİ TAKIMI'NDA 22 MAÇ

Felipe Melo profesyonel futbolculuk kariyerinde 22 kez A milli düzeyde maça çıktı. Brezilya Milli Takımı'nda az sayıda forma şansı bulmuş olmasına rağmen rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi.

GALATASARAY'DA BAŞARILI DÖNEM

Felipe Melo profesyonel futbolculuk kariyerinde 22 kez A milli düzeyde maça çıktı. Brezilya Milli Takımı'nda az sayıda forma şansı bulmuş olmasına rağmen rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi.

8 KUPA KAZANDI

Türkiye'de uzun süre oynayan Felipe Melo, Galatasaray kariyerine 8 kupa sığdırdı. Brezilyalı futbolcu sarı-kırmızılı formayla; 3'er kez Süper Lig ve TFF Süper Kupa ile birlikte 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

PİYASA DEĞERİ 600 BİN EURO

Güncel piyasa değeri 600 bin euro olan Brezilyalı orta saha futbolculuk kariyerinde 582 resmi mücadelede süre aldı. Felipe Melo bu karşılaşmalarda 49 gol ile birlikte 23 asist üretti.

DEV KULÜPLERDE FORMA GİYDİ

Profesyonel futbolculuk kariyerine Flamengo'da başlayan Felipe Melo daha sonra sırasıyla; Cruzeiro, Gremio, Mallorca, Racing, Almeira, Fiorentina, Juventus, Galatasaray, Inter ve Palmeiras formaları giydi.

(Skorer)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER