İrfan Can Kahveci, Trabzonspor maçına yetişecek mi?

Süper Lig'in 9. haftasında 17 Ekim Pazar günü Trabzonspor'a konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarına devam etti

İrfan Can Kahveci, Trabzonspor maçına yetişecek mi?

Fenerbahçe'den yapılan açıklamaya göre Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve milli takım kamplarında bulunan oyuncuların yer almadığı antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Bir süre pas çalışması yapan sarı-lacivertli futbolcular, dar alanda oynanan çift kale maç sonrası taktik çalışmalarla günü noktaladı.

Jose Sosa, kademeli olarak takımla çalışmalara devam ederken, İrfan Can Kahveci ise özel programı dahilinde hazırlıklarını sürdürdü.

İrfan Can kahveci, ligin ilk maçı olan Adana Demirspor karşısında 90 dakika forma giymiş, Mesut Özi'in attığı golün de asistini yapmıştı. Uyluk sakatlığı yeniden nükseden İrfan, Antalya ve Altay maçlarında forma giyememiş, Helsinki maçının 55. dakikasında uyluk sakatlığı yeniden nüksedince, ligde son 5 maçı, Avrupa liginde de 2 maçı kaçırmıştı.

Hürriyet'in verdiği habere göre İrfan Can Kahveci çok özlediği formasına kavuşma süresini kısaltmak için Vitor Pereira'nın verdiği 3 günlük izinde bile tesislere gelerek tek başına çalışıyor. İrfan'ın Trabzon maçına yetişeme ihtimalinin zor görünüyor. İrfan'ın 11. hafta oynanacak Konya deplasmanında sahada olması bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER