Ersun Yanal istifasını verdi!

Fenerbahçe, deplasmanda Ankaragücü'ne 2-1 kaybederek, şampiyonluk yarışında büyük bir darbe aldı. Ersun Yanal maçın ardından istifasını verdi. Ali Koç ve yönetimi bu konuyu Salı günü yönetim kurulu toplantısında değerlendirme kararı aldı

Ersun Yanal istifasını verdi!

Fenerbahçe, Ankaragücü maçında beklemediği bir darbe aldı. Fenerbahçe’de Ersun Yanal’ın Cumartesi akşam Ankaragücü maçından sonra yönetime istifasını verdiği bildirildi. Tecrübeli teknik adamın Semih Özsoy aracılığıyla Başkan Ali Koç’a sözlü olarak, ''bırakmam gerektiği düşünülüyorsa, görevi bırakmaya hazırım'' mesajı gönderdiği öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ilk etapta Ersun Yanal’ın istifasını kabul etmediği, şampiyonluk yarışının daha bitmediğine inandığı ancak Salı günü  yönetim kurulu toplantısında bu konunun masaya yatırılacağı bildirildi.

Ersun Yanal kararı tek başına verilmeyecek
Fenerbahçe’de Ersun Yanal dönemi bitti... herkes resmi ayrılığın ne zaman yaşanacağı konusunda birbirine sorular soruyor.

* Salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra mı?

* Galatasaray maçından sonra alınacak kötü bir sonucun ardından mı?

* Yoksa her durumda sezon sonuna kadar devam edilecek. Ama sezon sonunda yollar ayrılacak.

Şu an için bunu Başkan Ali Koç dahil kimse bilmiyor. Philip Cocu’da kararı Damien Comolli ile beraber almıştı. Ersun Yanal’da ise seçimi Semih Özsoy ve birkaç yöneticiye bırakmıştı. Ali Koç bu kez ne kendisi ne de bazı yöneticilerin isteğiyle değil ortak bir konsensus ile Ersun Yanal kararının verilmesinden yana. Bu yüzden birkaç gün kamuoyunun tepkisinin dinleneceği ve ona göre karar verileceği bildirildi.

(Fotospor)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER