Fransızlardan Yusuf Yazıcı'ya sert eleştiri!

Trabzonsporlu eski oyuncular Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve Zeki Çelik’in formasını giydiği Lille, Monaco karşısında şok yaşadı. Maçta Jonathan David’in golleriyle 2 - 0 öne geçen Lille, rakip takımın kırmızı kart yemesine rağmen maçtan 2 - 2 beraberlikle ayrıldı

Fransızlardan Yusuf Yazıcı'ya sert eleştiri!

Maça Burak Yılmaz yedek başlarken 90. dakikada oyuna dahil oldu. Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik ise karşılaşmaya 11’de başladı. 68. dakikada sarı kart gören Yusuf, 70. dakikada da yerini Cheikh Niasse’ye bıraktı. Zeki Çelik ise 90 dakika oyunda kaldı.

Karşılaşma sonrasında Fransız basını milli futbolcularımız için tepki çeken ifadeler kullandı. Geçen sezon Fransa liginde 28 maçta attığı 16 gol, 5 asistle şampiyonluğun önemli mimarlarından olan Burak Yılmaz, bu sezon ise ne yazık ki 11 lig maçında 2 gol 3 asistlik performans ortaya koyabildi.

Fransız basını tarafından en çok eleştirilen isim ise Yusuf Yazıcı oldu.

Maxifoot sitesi Yusuf Yazıcı'nın performansıyla ilgili "Yusuf Yazıcı için kötü bir akşam. Nerede duracağını bilemediği izlenimini verdi. Topa her dokunduğunda kendini çok az güvende hissetti." ifadelerini kullandı.

Footmercato sitesi ise "Maçta çok az görüldü. Bazı anlar etkileyici olmaya çalışsa da çoğu top kaybıyla sonuçlandı. Bu maça damga vuramadı ve 70. dakikada yerini Niasse'ye bıraktı." sözlerini kullandı.

Bu sonuçla Monaco'nun puanı 19 oldu. Lille ise 17 puana ulaştı. Fransa Ligue 1'in 15. haftasında Monaco sahasında Strasbourg'u ağırlayacak. Lille ise evinde Nantes'i konuk edecek.

Geçen sezonu Fransa şampiyonu olarak tamamlayan Lille'de milli yıldız Yusuf Yazıcı, bu sezon forma şansı bulmakta zorlanıyor. Performansı düşüşe geçen oyuncu için Trabzonspor ihtimali konuşuluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER