Sörloth'un alternatifi! Yeni golcü bulundu

Beşiktaş, Michy Batshuayi'nin yerine golcü arıyor. Vincent Aboubakar'a Başkan Ahmet Nur Çebi, kapıları kapattı. Alexander Sörloth konusu henüz netlik kazanmadı. Gündeme gelen son isim ise Katar'da forma giyen Michael Olunga oldu

Sörloth'un alternatifi! Yeni golcü bulundu

Beşiktaş, golcüsünü buldu. Gelecek sezon Michy Batshuayi ile yola devam etmeyecek olan siyah beyazlıların hedefindeki yeni isim belli oldu.

Alexander Sörloth'un transferi için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ın gündemine gelen yeni isim Michael Olunga oldu. Siyah beyazlıların scout ekibi, Asya ve Güney ülkelerinde tanınan ve piyasası olan Michael Olunga'yı Ceyhun Kazancı'nın önüne koydu. 28 yaşında ve kariyerinin en olgun döneminde olduğundan bahsedildi. Fiziki özelliklerinin Süper Lig'e çok uygun olduğunun altı çizildi.

Ceyhun Kazancı'nın Michael Olunga için ilk araştırmalarını tamamladığı ve oyuncunun da kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini öğrendiği bildirildi.

Beşiktaş'ta Alexander Sörloth transferinden sonuç alınamazsa, Michael Olunga için resmi girişimler başlayacak.

Bu arada Katar'da Al Duhail forması giyen Michael Olunga, bu sezon takımıyla çıktığı 24 maçta 25 gol attı ve 1 asist gerçekleştirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER