Flaş Trabzon maçı yorumu: "Böyle bir sahada oynamak istemem!"

Trabzonlu eski futbolcu Tugay Kerimoğlu, Rizespor ile Trabzonspor arasında oynanacak maç öncesinde saha zeminin karla kaplanması ve temizleme çalışmaları ile ilgili konuştu

Flaş Trabzon maçı yorumu: "Böyle bir sahada oynamak istemem!"

Trabzonspor, bugün deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak. Maç öncesinde Rize’de başlayan kar yağışı nedeniyle saha zemini beyaz bir örtüyle bürünürken temizleme çalışmaları son sürat devam etti. Maç saatine kadar sürecek temizleme çalışmalarını ve maçta olası gelişmeleri yorumlayan eski futbolcu Tugay Kerimoğlu, kendisinin böyle bir sahada maç oynamak istemeyeceğini söyledi. Trabzonlu eski futbolcu Kerimoğlu, yayıncı kuruluşta yaptığı yorumda,  özetle şu ifadeleri kullandı: 

SPORCU SAKATLIĞINA YOL AÇABİLECEK… 

Bu maç oynanmaya karar verildiği an o sahada ki drenaj iyi olmadığı için sahada sporcu sakatlığına yol açacak görüntülerle karşı karşıya gelebiliriz. Sahanın zemini belli noktadan sonra çamura dönüştüğü için o sahada mücadele etmek, fiziksel anlamda yüzde yüz olmalısın ki karşılığını verebilesin. 
Alttan ısıtmaları olduğu için sorun yaşamıyorlar. Rize Türkiye’nin en fazla yağmur yağan yeri. Alttan ısıtması olmak zorunda. 

YÜZDE YÜZÜNÜ VERMEK ZORUNDA… 

Bu çıkacak 11’lerde her oyuncu yüzde yüzünü vermek zorunda. Yüzde yüzü ile oynaması gereken Rizespor 11’i var. Her maçın final olduğunu, 3 puanın ne kadar önemli olduğunu bilen şehir ve Rize takımı var. Fernandes var. Bu temizleme sırasında o çim bir şekilde hasar örüyor. Hasar görmelerde sahanın belli bölümleri oynama esnasında çamura dönüşecek. 

Abdullah hocanın bence düşüncesi herkesi eşit derecede kullanmak. Dijanniy bence Cornelius’tan bir adım önde. Defans aralara koşuları, istediği bölgeler, sonuçlandırma anlamında çok fazla problem yaşamadığını gördük. Kalitesi var oyuncunun. Kalitesinin arkasında oynayan oyuncularla birleştiğinde katkısı daha fazla oluyor. 

BÖYLE BİR SAHADAYA GİRDİĞİM ZAMAN OYNAMAK İSTEMEM! 

Abdülkadir, Abdullah hoca geldikten sonra belli şekilde yükseliş var. Abdülkadir’in biraz daha rakip sahada yapabilecekleri ortada. Zaman zaman basit ve zaman zaman sorumluluk aldığını da gördük. Böyle bir sahaya girdiğim zaman oynamak istemem ben. Zemin daha elverişli olduğu zaman teknik kapasiteli yüksek oyunculardan verim alırız. Bu sahada Bakasetas’ı oynattığında yorgunluk belirtileri ortaya çıkabilir. Abdülkadir bu oyunu devam ettirip, üstüne koyarsa transfer yapma şansı var. Ama bu oyunun Avrupa’da 2 katını oynamak zorundasın. 
 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2022, 19:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Rıza Kutu
Ali Rıza Kutu - 2 yıl Önce

Trabzonlu eski futbolcu ifadesi çok yanlış Tugay GS.li doğum yerinin belirterek yorum yapılması anlamsız.

SIRADAKİ HABER