BeinSports’un yerine sürpriz

Süper Ligin yeni yayıncısını Fikret Orman’ın Türkiye’ye getirdiği IMG Grup bulacak… yapılan anlaşmayla ilgili olarak; TFF Başkan Yardımcısı Erhan Kamışlı,; “IMG, hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olacak küresel bir ağa sahip ve Türk futbolunun hedeflerine ulaşması için mükemmel bir ortak olduğuna inanıyoruz” dedi

BeinSports’un yerine sürpriz

IMG'nin futboldan sorumlu başkan yardımcısı Michael Mellor ise anlaşmayla ilgili; “Tüm platformlarda yayın erişimini artırmak ve bazılarının yer aldığı yerleşik ve saygın bir rekabetin farkındalığını artırmak için TFF ve Kulüpler Birliği ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Fikret Orman döneminde 2012’de; IMG-Doğuş, Stratejik İşbirliği Anlaşması imzaladı. Anlaşma; stadyum projesinin tasarımı ve geliştirilmesi, stadyum yönetimi, stadyumun farklı ticari faaliyetlerle ilgili olarak kullanılması sonucunda ek gelir yaratılması, BJK'ya ait ticari hakların satışı (sponsorluk, reklam ve loca ile vip koltuk satışı) vb. konularda işbirliği yapılmasını kapsıyordu.

IMG Grup’un Türkiye ortağı Doğuş Grubu. Şahenk’lere ait… Doğuş Grubu’nun elinde şu anda; NTV ve Start TV gibi ulusal yayın yapan kanallar bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER