Soldado ve Jailson'a ceza! Benzia'nın da...

Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray derbisinde çıkan olayın içinde bulunan oyuncularına ceza kesmeye hazırlanıyor

Soldado ve Jailson'a ceza! Benzia'nın da...

Fenerbahçe yönetimi Cuma akşam çıkan kavga sonrasında olaylara karışan futbolculara ceza verme kararı aldı... kırmızı kart gören Jailson ve Soldado’ya para cezası verilecek. Bu arada sözleşmesinde 8 ve daha fazla maçta ceza  alıp oynamaması durumunda sözleşmesinin tek taraflı feshedileceği yazan Soldado’nun durumu masaya yatırılacak.

Benzia'nın ifadesi alınıp, ceza verilecek
Yönetim tarafından canı yakılacak bir başka isim de Yasine Benzia olacak. Benzia, Galatasaray ile Cuma günü oynanan derbide oyundan çıkarken gösterdiği tepki için camiadan özür diledi. 24 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Dün hepimiz için son derece önemli bir gündü. Hepimiz kazanmaya ve Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil etmeye odaklanmıştık. Ben de sahada bulunduğum her dakika Fenerbahçe’ye katkı sağlamak için çalışıyorum. Oyundan alındıktan sonra düşünmeden hareket ettim. Kazanma isteğim ve öfkemin beni yönetmesine izin vermemeliydim. Kulübümüzden, başkanımızdan, sportif direktörümüzden, bütün teknik ekipten, taraftarlarımızdan ve takipçilerimden özür dilerim. Hocamızın seçimlerine ve ekibime saygımın sonsuz olduğunu belirtmek isterim'' dedi.

Jailson'dan Koray'a duygu dolu mesaj
Geceye damga vuran isimlerden olan Jailson maç sonrasında, ''Fenerbahçe forması ile çıktığım ilk derbide son golü atmanın inanılmaz mutluluğunu yaşadım. Maalesef, büyük bir çaresizlik içinde taraftarımız Koray Şener'i kaybettik. Sen her zaman kulübümüzün tarihinde ve kalplerimizde olacaksın. Gol senin içindi. Huzur içinde yat!'' mesajını gönderdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER