Şok iddia! Yeni transfer Lincoln’ün yerine Joshua King

Fenerbahçe'nin yeni transferi Lincoln'ün oynadığı bölgede forma giyen Joshua King ile ilgilendiğinin iddia edilmesi dikkat çekti

Şok iddia! Yeni transfer Lincoln’ün yerine Joshua King

Fenerbahçe yeni transferi Lincoln’ün yerine Joshua King’i istiyor… en azından sosyal medya hesaplarına bakılacak olursa sarı-lacivertliler Jorge Jesus’un gözdesi Lincoln’ün oynadığı forvet arkası bölgesi için transfer görüşmelerine başladı. İlk hedef ise Premier Lig’den düşen Watford’un 5 gün önce serbest bıraktığı Joshua King.

Serbest bırakılmasının ardından Norveç Milli Takımı’nda forma giyen siyahi oyuncu, Dagbladet gazetesine gelecek planları hakkında şunları söyledi:

Hala içimde açlık var. Yurtdışında oynayacağım ve savaşacağım. Güzel yıllarım olduğunu biliyorum. Nerede olacağını henüz bilmiyorum. Norveç'te asla oynamayacağımı söylediğimi biliyorum ama 37 yaşındaysam ve Vålerenga beni istiyorsa, ayrıca Oslo'da yaşıyor olmamı da eklersek olarak bu imkansız değil. Kendi başarılarımdan memnun olmadığım bir sezonu geride bıraktım ama futbol her zaman planladığınız gibi gitmiyor.

(Fotospor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER