Konuştukça batıyor! Pereira ne dediğini bilmiyor

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Belçika ekibi Royal Antwerp'e konuk olacak Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira basın toplantısında açıklamalarda bulundu

Konuştukça batıyor! Pereira ne dediğini bilmiyor

"Bu maçın önemini ve 3 puanın önemini biliyoruz" diyerek sözlerine başlayan Vitor Pereira, "3 puan almak var kafamızda, iyi bir takımla oynayacağız. Onlar da bizi tanıyor, biz de onları tanıyoruz. Kazanmak için sahaya çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Pereira'nın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Şu an bütün odağımız takımın seviyesini artırmak. Daha önce yüksek seviyede maçlar oynadık. Takımdaki futbolcularda güçlü karakterler vardır. Futbolda eleştiriler vardır, bazen eleştirilirsiniz."

"Bazen dünyanın en iyisisinizdir, bir maç sonra her şey farklı olabilir. Futbol bu, bunu kontrol edemeyiz ama bizim sahadaki davranışları kontrol etmemiz gerekiyor. Takıma yeniden öz güven vermem gerekiyor ve daha önce gösterdiğimiz seviyeyi tekrar göstermemiz gerekiyor"

"Frankfurt'taki penaltıyı atmış olsaydık +2 puanımız olacaktı, Antwerp'tekini atsak belki yine öyle olacaktı. Futbol bu, matematik hesaplarına giremezsiniz. Benim çok tecrübem var, çok farklı durumlarla karşı karşıya kaldım."

"Öz güvenimizi tekrar kazanmamızı gerek. Yarınki 3 puan, 'Biz tekrar savaşın içindeyiz' anlamına geliyor ve bunun için de hazırız."

"Futbol matematik değildir. Bazen çok fazla çalışırsınız ancak rakibiniz bir şans bulduğunda gol atıp maçı kazanabilir. Benim çok tecrübem var, çok farklı durumlarla karşılaştım. Bazen bir sonuç çok şeyi değiştirebilir."

"UEFA Kupası cümlemde şunu demek istedim: 'Biz tabii ki dünyanın en iyi takımı değiliz. Omzumuza bu sorumluluğu yüklememeliyiz. Bu mesajı vermek istedim. Bizim amacımız her maçta en yüksek seviyede olmak. Tabii ki Avrupa Ligi'ni kazanmak isterim. Daha önce de kazandım. Yardımcı hoca olarak kazandım ve teknik direktör olarak da kazanmak istiyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER