Erol Bulut deneme üstüne deneme yapıyor

Fenerbahçe'de Pazar akşamı oynanacak Trabzonspor karşılaşması öncesinde Teknik Direktör Erol Bulut her türlü ihtimali göz önüne alarak mutlak galibiyetin formüllerini bulmaya çalışıyor

Erol Bulut deneme üstüne deneme yapıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Trabzonspor maçı için yaptığı taktik idmanlarda sürpriz denemeler yaptı. 

Luiz Gustavo’nun yerine defansif özellikleri bulunan Novak, Tisserand ve Lemos’u ön liberoda kullandı. Novak’ın derbide ön liberoda oynama ihtimali ortaya çıktı. 

3’lü defansı denedi. Serdar, Tisserand ve Szalai’yi bir arada kullandı. Gustavo ve İrfan Can aynı anda oynamazsa 3-4-3 ya da 3-5-2 sistemi ile sahaya çıkma ihtimali var. 

Çift forvet yaptı. Mesut Özil’i ön tarafta Valencia, Cisse, Samatta ve Thiam’la beraber santrfor oynattı. Mesut bu üç isimden en çok Valencia ile uyum gösterdi. 

Pelkas’ı Ozan’ın yerine 8 numaraya, Ozan’ı da ön liberoya koydu. Pelkas’ın yetenekleri tamam ama bu kez de orta sahanın çok güçsüz kalması ihtimali ortaya çıktı. 

Sağda Gönül’ü daha hücumcu, solda Novak’ı ise daha defansif olarak düşünüyor. Trabzonspor’un hızlı hücumlarında Gönül’ü geriye koşacak son adam olarak oynatmayı planlıyor. 

Muhtemelen Marlon’un yerine oynayacak Faruk Can’a karşı Osayi-Samuel’ kullanacak. Ancak diğer kanatta da Pelkas’ı kullanacağı için hücum presi sıfıra düşecek. Bundan korkuyor. 

Bulut’un Trabzonspor karşısında sahada görmek istediği 11:

Altay

Nazım, Tisserand, Szalai, Caner 

Gustavo, İrfan Can, Mesut Özil

Pelkas, Samatta, Osayi-Samuel

Bulut’un Trabzonspor karşısında muhtemel sahaya süreceği 11:

Altay

Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Szalai, Novak

Ozan, Sosa, Mesut Özil

Pelkas, Thiam, Osayi-Samuel.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER