Cyle Larin sürprizi

Fenerbahçe, sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Cyle Larin'i kadrosuna katmak istiyor

Cyle Larin sürprizi

Moussa Sow’dan sonra gol atabilen kanat forveti transfer edemeyen Fenerbahçe’de ilk hedef Cyle Larin… iddialara göre sarı-lacivertliler Kanadalı oyuncu için yıllık 2.5 milyon euro artı bonuslar ödemeye hazır.

Beşiktaş’ın bonuslarla beraber en fazla 2.25 milyon euro’ya kadar çıktığı Larin için Fenerbahçe’nin limitleri zorlamasının nedenin bonservis bedeli ödemeyecek olması.

Hali hazırda o mevkide oynayan Diego Rossi alınmak istese Fenerbahçe’nin kasasından 10 milyon dolar bonservis bedeli çıkmak zorunda. Aynı şekilde bir dizi görüşmeler yapılan Ferreira için de Gremio, 8 milyon euro’nun altına düşmedi.

Fenerbahçe 4 yıllık sözleşme imzalamayı düşündüğü Larin’e bu süre içinde toplamda 10 milyon euro artı bonuslar ödeyecek. Bonservis vermeyecek. Ayrıca Larin için ekstra bir imza parasının olmaması da Fenerbahçe’nin ilgisini çekiyor.

Ali Koç’un Olympiakos ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçları sırasında Larin’in Yunan menajeri ile hem İstanbul’da, hem de Atina’da birer görüşme yaptığı iddia edilmişti.

(Fotospor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER