MARAT10

Eski Trabzonsporlu 14 maçta 10 gole etki etti! Boşa düşüyor..

FUTBOL

Çin Süper Lig’i kriz ile karşı karşıya. Kulüplerin büyük çoğunluğu mali krize girdi. İkinci yarının başlama tarihini ertelemesine rağmen sezonun tamamlanıp tamamlanamayacağı belirsizliğini koruyor. Bu gelişmeler üzerine Çin takımlarının yüksek ücretli futbolcularla yollarını ayırabilir. İşte boşta kalması muhtemel futbolcular…

Çin Süper Ligi’nde Hebei ve Guangzhou kulüpleri dışında Conqqing ve Qingdao takımları da mali krizde. Sadece Süper Lig A Grubu’nda 5 kulüp iflasın eşiğinde. Bu sebeple lig yönetimi ikinci yarının başlama tarihini ertelemesine rağmen sezonun tamamlanıp tamamlanamayacağı belirsizliğini koruyor.

ELDEN ÇIKARTILABİLİR

Gözler orada oynayan yıldız futbolculara çevrildi. Boşta kalacak olan futbolculara Süper Lig’de dahil tüm kulüpler yoğun ilgi gösterecek. İşte bazıları Süper Lig’de forma giymiş o yıldızlar…

OSCAR 

Brezilya futbolunun yetenekli isimlerinden biri olan ve bir dönem Chelsea forması da giyen 30 yaşındaki 10 numaranın geleceği çok merak ediliyor. Çin Ligi'nde yaşanan kriz sonrası transferin en gözde ismi olmaya aday.

GUILHERME 

Çin Ligi'nde yakından tanıdığımız isimler de mevcut. Yeni Malatyaspor, Trabzonspor ve Göztepe formaları giyen 30 yaşındaki futbolcunun yeni adresi 26 Şubat 2021 tarihinde Çin Ligi'ne transfer olmuştu. Bu sezon Guangzhou City formasıyla 14 maça çıkan tecrübeli futbolcu 5 gol, 5 asistlik performansa imza attı. Guilherme'nin kriz sonrası boşta kalması durumunda yeniden Süper Lig'e dönebileceği düşüncesi hakim.

JAILSON 

Çin Ligi'nde bir diğer tanıdık isim olan Jailson. Fenerbahçe forması giyen zaman zaman da stoperde oynadığı oyunla tartışma konusu olan 26 yaşındaki orta saha da boşta kalması durumunda transferin gözdesi olabilecek durumda. Dalian Professional forması giyen Brezilyalı'nın yeni adresinin neresi olacağı büyük merak konusu.

CEDRCIC BAKAMBU 

Yaz transfer döneminde ismi sık sık Fenerbahçe ile anılan ve Vitor Pereira'nın gözde isimleri arasında yer alan Bakambu'nun da transfer döneminde boşa çıkması halinde en popüler isimlerden biri olması bekleniyor. Ülkemizde Bursaspor forması da giyen tecrübeli futbolcunun yaşanan krizden sonra yeni adresinin neresi olacağı büyük merak konusu.

AARON MOOY 

31 yaşındaki tecrübeli orta saha da transferin gözde isimlerinden biri olacağı kesin. Özellikle savaşçı yapısı ve uzaktan şutları ile hafızalara kazınan Mooy, yeniden Premier Lig'e de geri dönüş yapabilir.

JUAN FERNANDO QUINTERO

Kolombiyalı yıldız futbolcu daha bu sezon Çin Ligi'nde forma giymesine rağmen yaşanan kriz nedeniyle ülkeyi terk edebilir. Transfer döneminde Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan 28 yaşındaki futbolcunun boşta kalması durumunda hangi takıma gideceği büyük merak konusu. Kulüplerin yıldız futbolcuyu boş bırakmayacağı kesin.

RICARDO GOULART

Brezilyalı 30 yaşındaki futbolcu, Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou FC'de forma giyiyor. Yaşanan kriz sonrası tecrübeli futbolcu da Avrupa'nın radarında olacak gibi gözüküyor. Bu sezon 13 maçta 7 golü olan futbolcunun talipleri şimdiden sıraya girmiş durumda. Brezilya kariyeri sonrası direkt Çin'e gelen Goulart'ın yeni bir deneyim açısında Avrupa'yı da seçmesi bekleniyor.

FELLAINI

Kariyerinde Manchester United ve Everton gibi üst düzey takımlar olan Belçika Milli Takımı'nın da 87 kez formasını terletmiş Fellaini yaşanan kriz sonrası yeniden Avrupa'ya dönüş yapabilir. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin geçmişte oyuncuyla ilgilendiği sık sık basına yansımıştı.

CHRISTIAN BASSOGOG

26 yaşındaki Kamerunlu futbolcu sağ kanatta oldukça etkili performansıyla yine dikkatleri çeken bir diğer isim olarak karşımıza çıkıyor. Bu sezon Shanghai Shenhua formasıyla 14 maça çıkan yıldız futbolcu 4 gol, 3 asistlik performansa imza attı.

MUBARAK WAKASO

31 yaşındaki tecrübeli orta saha güçlü yapısı ile dikkat çekiyor. Çin'de yaşanan kriz sonrası özellikle Süper Lig ekipleri oyuncuya ilgi gösterebilir. Shenzhen FC forması giyen tecrübeli futbolcu 13 kez Çin Ligi'nde boy gösterdi. Skora herhangi bir katkıda bulunamadı. Wakaso ile bir dönem Beşiktaş da ilgileniyordu.

RICARDO LOPES

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın istediği isimler arasında yer alan Ricardo Lopes de bonservis ücreti olmadan Süper Lig'in yolunu tutabilecek isimlerden.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.